25 Tem

SAĞLIK CAMİASI 15 TEMMUZ İÇİN KAN BAĞIŞI KAMPANYASI DÜZENLEDİ

(0 oy)

SAĞLIK CAMİASI 15 TEMMUZ İÇİN KAN BAĞIŞI KAMPANYASI DÜZENLEDİ

15 Temmuz kalkışmasının sene-i devriyesinde yaşanılanların, demokrasiye yönelik kalkışma karşısında yaşamı pahasına görevinin başında hizmet eden sağlık personelinin yaşadıklarının unutulmaması amacıyla İl Sağlık Müdürlüğümüz koordinasyonunda Halk Sağlığı Müdürlüğü, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği ve Gümüşhane Kan Bağış Merkezi Müdürlüğünün işbirliği ile 15 Temmuz Zafer Meydanında kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Halk Sağlığı Müdürü Dr. Engin Pehlivan ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Yrd.Doç.Dr. Özgür Çelebi ile birlikte açılan stantları ziyaret eden İl Sağlık Müdürümüz Dr. Fevzi Yavuzyılmaz 15 Temmuz’un milletin başına örülmek istenen bir çorap olduğunu söyledi.

Bu durumun milletin feraseti ile birlikte milletiyle, devletiyle bir bütün olunması ile bertaraf edildiğini kaydeden Yavuzyılmaz, “Şimdi bunun seneyi devriyesindeyiz. Geçmişten ders almazsak geleceğe bakma şansımız yok. Dolayısıyla bu bizim geçmişten alacağımız bir ders. Bu kadar şehidimiz, gazimiz, mağdur olan insanlarımız var, hakikaten istenmeyen olaylar gerçekleşti. Ama millet dik durdu, hep beraber oldu. Sağlıkçısı, memuru, işçisi, köylüsü, emeklisi kim varsa bayrağını alan sokağa çıktı. Başka da hiçbir şey yok. Halkımızın iman gücü ve bayrağıyla bu kalkışma bertaraf edildi” dedi.

Bu kapsamda tüm sağlık kurumları olarak ihtiyacı olacak insanlar için kan bağışı kampanyası düzenlediklerini ifade eden Yavuzyılmaz, “Etkinlik kapsamında açılan stantlarda vatandaşlarımızı  sağlıklı yaşam, organ bağışı ve akılcı ilaç kullanımı konularında da bilgilendiriyoruz, Allah  bu millete böyle bir direniş günü ihtiyacı daha hasıl etmesin. Çünkü çok ciddi sıkıntılar yaşadık. Bu milletin dirliği ve birliği ile her daim gönül gönüle olması temennimizdir. Katkısı olan tüm personelimize ve destek veren Gümüşhaneli vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Gün boyu devam eden kan bağışı kampanyasına başta kurum yöneticileri olmak üzere sağlık çalışanları ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.2

BU HABER 126 DEFA OKUNDU.

• Çamlıca Mahallesi - Papatya Sokak No:2 / GÜMÜŞHANE
  • 0 (456) 213 10 00 / 11 88